top of page

Excogitate Podcast Group

Public·366 members

Tina Niko
Tina Niko

Адвокат по шахрайству Я ніколи не думав, що сам можу стати об’єктом шахрайських дій, але життя підкинуло випробування. На щастя, я швидко знайшов адвоката по шахрайству в Києві з компанії «Актум», і це було моє найкраще рішення. Мене спокійно вислухали, провели детальний аналіз ситуації, розповіли про правові можливості та одразу повідомили, що справа стосується статті 190 Кримінального кодексу України https://www.actum.com.ua/services/kryminalnyi-advokat/advokat-u-spravah-pro-shahrajstvo-stattja-190-kku з першого контакту я зрозумів, що маю справу з досвідченими та щирими людьми. Вони не просто "відпрацьовували" клієнта, а реально занурювались у кожен аспект мого питання. Послуги адвоката у справах про шахрайство були надані швидко, якісно та з глибоким знанням законодавства. Завдяки зусиллям юриста вдалося не лише припинити шахрайські дії, але й завадити іншим потерпіти від тієї ж схеми. Тепер я впевнений – якщо потрібна допомога кращих юристів по шахрайству, я знаю, до кого звертатися.

2 Views

Members

• Cracks Here
    Cracks Here
  • cucu kika
    cucu kika
  • Ванесса Барченко
    Ванесса Барченко
  • Galina Autokemp
    Galina Autokemp
  • Labrador Ralf
    Labrador Ralf